Retourneren

Bedenktijd en retourneren

Koopt u iets via internet, dan heeft u een bedenktijd van 14 dagen.
In die tijd kunt u het gekochte zonder opgave van reden terugsturen. De verzendkosten van de retourzending zijn voor uw rekening.
De periode van 14 dagen gaat in op de dag dat u de bestelling ontvangt. Voor artikelen waarvan de verpakking is verbroken of er van het product gebruikt is, geldt dit retourrecht niet.
Door ons onjuist verzonden artikelen, incomplete zendingen en andere afwijkingen van uw opdracht dient u binnen 3 werkdagen na ontvangst per email te melden met een duidelijke omschrijving van het probleem. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op voor een oplossing. Indien de oorzaak bij ons ligt, komen de kosten van een retourzending of nalevering uiteraard voor onze rekening.
Wij nemen, behoudens wettelijke verplichtingen, géén artikelen terug die gebruikt zijn of waarvan het sealtje verbroken is, dit ter beoordeling van V.O.F. Heel Natuurlijk. Bewaar de originele verpakking van de artikelen, verwijder geen labels en sealtjes en zorg voor een goede verpakking bij een eventuele retourzending.
Defect ontvangen artikelen kunt u binnen 7 dagen na ontvangst retourneren. De verzendkosten zijn in dat geval uiteraard voor onze rekening.
Indien u recht heeft op terugbetaling, vindt dat uiterlijk binnen 14 dagen plaats.

Ons Retouradres is:
NatuurlijkeHaarverf.nl
Pieter Zeemanweg 131
3316GZ Dordrecht

 

Informatie over online geschillen:

De Europese Commissie biedt consumenten de mogelijkheid om online geschillen op te lossen volgens Art. 14 paragraaf 1 van de ODR (platform voor geschillen). Het platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr) dient als site waar consumenten buiten de rechtszaal geschillen voor online aankopen kunnen oplossen.