Over ons

Sinds 2014 zijn wij de officiële Europese importeur van het 100% Natuurlijke haarverfmerk Light Mountain Natural. Wij zijn dit merk gaan importeren omdat wij de jaren daarvoor steeds mailtjes en telefoontjes van mensen kregen die er niet in slaagden hun grijze haar succesvol te verven met 100% natuurlijke haarverf. Dit zat ons niet lekker en daarom gingen wij op zoek naar een oplossing. Die vonden wij uiteindelijk in Amerika met het succesvolle 100% Natuurlijke haarverfmerk Light Mountain Natural. Dit merk is al sinds de jaren 70 het best verkocht natuurlijke haarverfmerk in Amerika en aangezien zij dezelfde klachten kregen van mensen met grijs haar als ons, zijn ook zij op zoek gegaan naar een oplossing. Jarenlang hebben ze bij Light Mountain Natural gemengd en getest tot zij uiteindelijk een twee-staps proces ontdekten waarmee het mogelijk is om grijs haar perfect dekkend te verven (ook in bruin en zwart), zonder chemicaliën. De naam van deze haarverf is Light mountain Color the Gray. 
Light mountain Color the Gray is beschikbaar in 8 mooie kleuren, namelijk: Light brown (lichtbruin), Medium brown (middelbruin), Dark brown (donkerbruin), Mahogany (mahonie), Auburn (koper), Chestnut (kastanjebruin), Red (rood) en Black (zwart). Met dit unieke, gepatenteerde twee-staps proces is het niet alleen mogelijk om grijs haar succesvol dekkend te verven, ook mensen met blond haar kunnen deze verf gebruiken om hun haar donkerbruin te verven, iets dat voorheen met natuurlijke haarverf niet mogelijk was.
Heeft u geen of slechts 10% grijs haar? dan raden wij u Light Mountain Color & conditioner aan. Deze plantaardige haarverf verzorgt het haar terwijl u het verft en is verkrijgbaar is vele, mooie kleuren.
Alle producten van Light Mountain natural zijn 100% plantaardig (vegan), 100% biologisch en dierporefvrij.