Wat is light mountain natural haarverf?

Het is een puur natuurlijk product gemaakt van drie botanische planten in poedervorm: Rood (Lawsonia inermis), Neutraal (Cassia auriculata) en Zwart (Indigofera tinctoria). Deze planten in poedervorm zijn gemengd door onze experts om een rijk gala aan kleuren te verkrijgen. Botanische kleuren kunnen variëren van oogst tot oogst en seizoen tot seizoen. Ons mengproces helpt deze variaties op te heffen.

Hoe werkt het?

Deze planten bevatten natuurlijke proteïnen die, wanneer ze gemengd worden met warm water en hitte, een filmpje om het haar leggen en ook haren en nagels kunnen kleuren. Dit filmpje is goed voor het haar. Het sluit de oliën in het haar en versterkt de cuticula (buitenste laagje van het haar), wat een rijke, gezonde glans oplevert. Na de behandeling zal de nieuwe kleur gedurende twee tot drie dagen subtiele veranderingen ondergaan.

Waarom een twee-stappen proces?

Naar aanleiding van de behoefte van onze klanten hebben wij na jarenlang onderzoek Color the Gray! ontwikkeld om beter te kunnen voldoen aan de vraag naar haarverf voor grijs haar. Het geeft een betere grijsdekking voor haar dat meer dan 10% grijs is.

Waarom kiezen voor light mountain natuurlijke haarverf?

Het is één van de weinige volledig natuurlijke haarverven die er is. Onze ingrediënten zijn pure, biologisch gecertificeerde planten, direct uit de natuur.

Elk doosje Light Mountain Natuurlijk haarverf bevat ongeveer 1 behandeling.

Hoe lang blijft de kleur zitten?

Ongeveer vier tot zes weken gemiddeld, maar het kan per individu verschillen. Een voordeel van semi-permanente haarverf is dat de kleuring geleidelijk vervaagt en er geen verraderlijke uitgroei ontstaat.

Hoe kan ik light mountain natural verwijderen?

De kleur vervaagt naarmate je je haar vaker wast. Om de kleur sneller te vervagen, kan je citroensap gebruiken. Meng citroensap met een conditioner of crèmespoeling, breng aan op nat haar en spoel na ca 1 uur uit of als de conditioner is opgedroogd.

Kan ik mijn haar na gebruik van deze verf chemisch verven?

Dat kan alleen als u eerst een strengtest uitvoert en voorzichtig en met beleid te werk gaat.

N.B.: Chemische residuen in het haar kunnen reageren met Light Mountain Natural en ongewenste kleurresultaten opleveren. Ongewenste kleurresultaten kunnen ook ontstaan wanneer er chloorresten in het haar zitten door zwemmen of gechloreerd kraanwater. Hierdoor kan er een groene gloed ontstaan. Chemisch geverfd haar is vaak poreus en beschadigd waardoor er ongewenste kleuren variaties kunnen ontstaan. Overweeg uw haar eerst in betere conditie te brengen met de intensief werkende conditioner Light Mountain Natural-Neutral, voordat u met natuurlijke haarverf begint.

Kan ik permanenten voor of na het verven?

Ja, dat kan, maar met beleid en voorzichtigheid.

Doe altijd een strengtest voordat u light mountain natural of een permanent aanbrengt.

Haar permanenten dat is geverfd met Light Mountain Natural hair color: u moet een koud-zuur permanent gebruiken of een niet-basisch permanent. Hitte mag niet worden gebruikt tijdens het permanenten. Doe eerst een strengtest waarop u de permanentvloeistof uitprobeert als het haar geverfd is met Light Mountain Natural hair color. Het permanenten kan de verf en/of het verzorgende effect ervan gedeeltelijk verwijderen. Indien dit het geval is, kunt u het gepermanente haar na een paar keer wassen opnieuw verven met Light Mountain Natural hair color. Onthoud dat je eerste een strengtest doet voordat je gaat verven. Light Mountain Natural hair color aanbrengen nadat het haar gepermanent is, is over het algemeen veilig, maar u moet wel eerst een strengtest uitvoeren. Het verzorgende effect van Light Mountain Natural hair color kan ook de gepermanente krullen gedeeltelijk verwijderen.