Light Mountain Haarverf is een natuurlijk product, onderhevig aan kleine verschillen van oogst tot oogst; de verf reageert verschillend op verschillende haarkleuren en de staat van het haar. Door deze variabiliteit is het noodzakelijk dat men altijd eerst een strengtest uit te voeren waarbij het effect van de haarverf kan worden getest op een klein plukje van het haar, voordat men het hele haar verft.

Light Mountain heeft deze stap makkelijk voor je gemaakt door een stap-voor-stap handleiding bij ieder product te doen. Daarin staar elke stap van de strengtest beschreven, van begin tot eind. Als je na het doen van deze test besluit dat de kleur niet is wat je had verwacht bij aankoop, kan je het pakje terugsturen samen met je aankoop bon naar het adres dat in de Nederlandstalige handleiding vermeld staat. Je ontvangt dan het aankoopbedrag* van de fabrikant retour.

*Hierbij wordt uitgegaan van de Amerikaans verkoopadviesprijs vastgesteld door de fabrikant, eventuele verzendkosten en accijnzen zijn uitgesloten.